Dave Groenendijk

Dave Is een allround zanger.

Hij werd geboren in Amsterdam en groeide op in omgeving het Gooi.

Met zijn ruime ervaring op podia en café’s zingt hij een breed repertoire aan liedjes van de jaren 70 tot heden.

Dave is een zanger die er een feestje van kan maken. Klein van stuk maar groot in stem.

Dec 2016: Dave Groenendijk, brengt zijn nieuwe single uit.

Een prachtig levenslied met de titel “Maar dat is nu voorbij”,

geschreven en geproduceerd door Frans van Nispen en Tony van Boxtel.

Geluid, Decor en Licht worden verzorgd door Martin Hom Magic Sound and Light

Wil je Dave live ontmoeten kijk op de Facebook pagina waar hij optreed.

Dave de Graaf

Dave de Graaf is 28 jaar oud en woont samen met zijn vriendin Nadine en dochter Nola in Amersfoort. In het dagelijks leven heeft hij een eigen autoschadebedrijf en laat hij zich door diverse bedrijven als ZZP’er  in huren om deze autoschadebedrijven te ondersteunen.

Dave zag het zingen als een hobby maar kreeg steeds meer complimenten en de vraag om op feestjes de microfoon te pakken.

Het afgelopen jaar ging zijn carrière in een stroomversnelling en kwamen er diverse dingen op zijn pad. Inmiddels scoort Dave hoog bij de diverse talentenjachten en wordt hij door een aantal grote namen uit de muziekbranche als het nieuwe talent gezien.

Inmiddels heeft Dave een mooie deal gesloten met het Double You Music NL label en is hij een samenwerking aangegaan met het management bureau Jo Artist & Relations.

Het jaar 2018 was een mooi begin voor de carrière van Dave de Graaf  maar 2019 belooft de grote doorbraak te worden voor de 28 jarige Dave de Graaf die het volgende levensmotto heeft: Je leeft maar 1x dus je moet er alles uithalen.

Jurjen Koops

Graag zou ik mij zelf even kort willen voorstellen.

Door de passie voor muziek ben ik als school jochie ooit begonnen als DJ en later werd geluidsman van diverse artiesten. Nu groei ik in razend tempo door als zanger. Al vanaf jonge leeftijd ben ik erg gecharmeerd van het Nederlandse lied. In de kroeg waar ik werkte als barman is het zingen echt begonnen en kreeg ik al snel de bijnaam ''de zingende barman''. Ik viel niet alleen op door mijn zang maar ook door mijn entertainment gehalte. Waardoor ik er altijd een feest van weet te maken. De agenda stroomt al goed vol met optredens voor o.a. bruiloften, verjaardagen en diverse feesten. Maar natuurlijk ook de optredens in diverse cafés.

Laat mij maar

April 2015 kwam mijn eerste single uit genaamd ''Laat mij maar''.Deze single heeft veel in beweging gebracht voor mij. De single werd goed opgepakt en gezien als een regelrechte kroegenhit. Bij de optredens word hij dan ook uit volle borst meegezongen.

Maria

Januari 2016 kwam mijn tweede single uit genaamd ‘’Maria’’ deze werd in café Entree feestelijk gereleased met medewerking van diverse artiesten zoals: Deano Heesbeen, Wesley Ponsen, Karin Welsing, Jolanda Philippi,Joop Lens en Justen de Wildt

Vandaag

28 mei 2017 kwam de single "'vandaag'' uit van Jurjen Koops. Dit nummer van Jurjen Koops is een nummer van Andre Hazes die hij heeft uitgebracht in 1982. Het nummer vandaag zoals die heet is opnieuw opgenomen maar niet in een nieuw jasje gestoken maar zo origineel mogelijk gehouden. Dit nummer is weer met een groots feest uitgebracht. met artiesten zoals Lenie Gerrits, Frank van Etten, Karin Welsing en Dave Groenendijk en nog vele andere.

Ik hoor bij jou

Nu een aantal singles verder komt de Veenendaalse zanger met zijn nieuwe single “Ik hoor bij jou” waarvan de tekst is geschreven door Jeroen Dirksen. Jeroen Dirksen maakte al vele producties voor andere artiesten waaronder Thomas Berge. Voor de opnames van de single ging Jurjen naar de Music Experience Studio te Zaandam.“Ik hoor bij jou” is een vrolijke zomers klinkende foxtrot met een zeer hoog accordeon gehalte uitgebracht op het label “Sterren Music” van Sterrenmagazine.nl. De videoclip gemaakt door Appie Hofstede maakt het geheel af. De clip is opgenomen tijdens één van de eerste zomerse dagen van 2018 waardoor het wel eens een leuke zomer hit kan worden voor Jurjen Koops.

Justen de Wildt

Justen de Wildt lacht en leeft!

De nu 14-jarige volkszanger uit Veenendaal laat in zijn nieuwe nummer weer zien en horen waar zijn hart om geeft. Gewoon zijn eigen ding doen! Na zijn eerste twee singles liet hij weten dat zijn leventje niet alleen uit lachen bestond. Justen bracht een single uit voor zijn oma die in 2017 net één jaar was overleden. Het was een verdrietige tijd maar het bracht hem wéér een stapje verder.

Hij is nu niet meer dat kleine jochie maar een echte puber die de klappen van zweep heeft leren kennen maar als een échte volwassene daar ook nog eens weet mee om te gaan. Justen koos met zijn derde single voor grote namen uit de Hollandse productiewereld. Zoals Johnny Bach voor de tekst, Martin Sterken voor de productie en William ten Kate als de man achter de videoclip.

“Ik lach en leef” heet zijn nieuwe single. Justen gaat daarin zijn eigen gang en leeft zijn leven ondanks wat een ander ook zegt. En wederom pakt hij het goed aan! Ditmaal weer een productie van Martin Sterken die ook door Martin zelf geschreven is. Niet alleen zijn moeder gaf goede raad maar ook hij wees Justen op de feiten dat niets voor niets komt. Ook bij deze single weer een clip van TV Oranje clips! Opgenomen in The Maxx in Veenendaal waar Justen echt Justen is en laat zien wie hij overdag is maar ook welk leven hij leidt tot in de late uurtjes! Van “chillen” met zijn vrienden tot en met het zingen van mooie pakkende nummers. Altijd onder begeleiding van zijn broer Sven de Wildt en met de vaste geluidsmannen van Magic Sound; Martin en Rob.

3 Maart werd zijn nieuwe single gepresenteerd in Café Entree te Veenendaal met medewerking van 13 collega`s die lieten zien dat zij tot Justen`s Friends behoren!

In de media is Justen de Wildt te vinden op:

Diverse Facebookpagina`s

Instagram : justen_de_wildt_

www.justendewildt.nl

 Zijn videoclips, waarin u kunt zien hoe Justen groeit op YouTube:

Ik Lach en leef: https://www.youtube.com/watch?v=6KfNtmAq-Ms  uit 2018

Oma : https://www.youtube.com/watch?v=yJ1dYy-Lxcw    uit 2017

Als de zon naar mij lacht: https://www.youtube.com/watch?v=Cd95JidClT4     uit 2016

Vrijheid is mijn leven: https://www.youtube.com/watch?v=UB02kypqyEo  uit 2015

Wilt u ons op uw evenement